- Autor: STOB
 - Porce: 1.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Okurky sterilované | 60 | 
| Chléb pšeničný bílý průměr | 60 | 
| Petržel - nať | 10 | 
| Paprika červená | 20 | 
| Vejce celá průměr | 15 | 
| Oleje (všechny druhy) | 10 | 
| Žampiony | 15 | 
| Mrkev | 15 | 
| Pór | 15 | 
| Kuřecí prsa | 100 | 
Energetická hodnota celkem: 1689 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 31, 
                                                        Tuky (g): 13, 
                                                        Sacharidy (g): 39,
                                                        SAFA (g): 2,
                                                        Cukry (g): 7,
                                                        Vláknina (g): 4,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Postup přípravy
Zeleninu a žampióny očistíme, omyjeme, nakrájíme na kousky, orestujeme na rozehřátém oleji, spojíme vejcem, doplníme jemně sekanou petrželovou nať, zamícháme, směs osolíme, opepříme. Omytý a osušený plát kuřecích prsou rozklepeme, mírně osolíme a opepříme, potřeme náplní, svineme a zavážeme nití. Pekáček potřeme olejem, roládu opečeme, podlijeme vodou a v troubě upečeme. Hotovou roládu nakrájíme na plátky, podáváme s chlebem a kyselou okurkou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






